Joggingtur

Yes, jag har tagit mig en joggingtur nu på morgonen, händer inte allt för ofta. Senast var nog i slutet av sommarlovet skulle jag tro. Det gick ändå hyfsat lätt, det får jag nog ta och tacka Faran för!

Fast att jogga är så fruktansvärt tråkigt tycker jag, så istället för att bara jogga hela tiden gjorde jag lite ''dance moves'', promenerade snabbt med olika slags steg, ja man kan träna på många olika sätt! (haha)



Kommentarer
Märta

Ja, du märker skillnaden på att själv flytta dig och att bli flyttad sittande på hästryggen. Motion via de egna benen är viktig för både fysisk och psykisk ork och hälsa. Glöm inte det! Det brukar gå lättare med både läxor och annat om man har god kondition. Du får försöka lägga in ett par pass i veckan, trots allt annat som kräver din tid.

2012-02-20 @ 17:57:47
Hanna svarar:

Jag håller inte på med bara ridning, dansar fem gånger i veckan sen brukar jag simma 1-2 ggr i veckan innan skolan och självklart borde det inte vara så svårt att ge sig ut och springa, men har ingen motivation till det..

2012-02-20 @ 21:59:21
URL: http://ryttarehl.blogg.se/


Gör mig glad, lämna en kommentar här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ryttare Hanna Lovisa

Hejsan! Mitt namn är Hanna Eva Lovisa Josefsson, hästtokig ut i fingerspetsarna. På denna bloggen följer du mitt ryttarliv, allt från vad jag pysslar med i stallet, träning och tävling.

RSS 2.0